Vi bruker cookies for å lagre brukerdata slik at vi kan forbedre din nettsideopplevelse.

×
Budstikka logo
Markedskampanje

Programmatisk annonsering i Budstikka- slik fungerer det

Når kampanjen din skal live kan det være en stor fordel å bruke lokale medier i den programmatiske annonseringen. Det gir en forsterkning du ikke oppnår på samme måte som hvis du kun plasserer annonsen i regionale og nasjonale medier.


 

Som et lokalt mediehus i Asker og Bærum, vet våre rådgivere viktigheten av lokal annonsering for lokale aktører. Her er våre beste råd til deg som skal i gang med å planlegge en markedskampanje:

 • Annonser sett i lokal kontekst gir større gjenkjennelseseffekt
  Hvis du som annonsør velger ut Budstikka som et av nettstedene for den programmatiske annonseringen vil du treffe en kjøpesterk gruppe som er opptatt av nyheter og hva som skjer i lokalmiljøet. Dette vet vi ut fra vår brede dekning og høye lesertall. Når du som lokal aktør får vist annonsen din i sammenheng med lokal kontekst, vil det gi leserne en gjenkjennelseseffekt som de ikke ellers ville fått dersom de hadde sett den samme annonsen på et nasjonalt medium. Synlighet i et lokalt miljø, fremfor et nasjonalt gir også en større sannsynlighet for økt bevissthet rundt din merkevare lokalt. Hvis du kjøper målgrupper programmatisk bør du velge å kjøpe lokal kontekst i Budstikka. Dermed er du sikret både  kvalitet på leserne, samtidig som du vet at annonsen din blir sett fra et lokalt perspektiv når målgruppen leser nyheter på Budstikka. 

 • Forsterkning av kampanjen gjennom ekstra trykk i lokale medier
  Ved å inkludere lokalavisen i den programmatiske annonseringen kan man forsterke kampanjen ved både å gå bredt ut nasjonalt, men også kjøre et ekstra trykk mot den lokale kundegruppen. Mange av våre kunder velger Budstikka som sin primærkanal fordi de vet at deres målgruppe leser den digitale utgaven. Våre rådgivere kan løse både den programmatiske annonseringen og den lokale forsterkningen når annonsekjøpet går direkte gjennom Budstikka. Vi hjelper kunden med å kjøpe riktig målgruppe, slik at de treffer leserne på tvers av mediene, både på lokale og nasjonale nettsider.

 • Spesialformater som er synligere og større enn de som selges på børs
  Budstikka tilbyr annonser i spesialformater som de andre mediehusene ikke operer med. Våre formater er større og oppnår derfor bedre synlighet. Vi kan produsere annonsen, både de som skal ligge på Budstikka og de som skal ligge på andre nettstedene som du velger å annonsere hos.

 • En totalleverandør
  I tillegg til å kjøre programmatisk annonsering kan du gjennom Budstikka også kjøre native annonsering. Slike annonser er betalt innhold pakket inn i et redaksjonelt utseende slik at annonsen ser ut som en vanlig nyhetsartikkel. Budstikka kan være din totalleverandør på alt fra grafisk oppsett av annonser, innholdsmarkedsføring, tradisjonell annonsering i papiravisen og programmatisk annonsering i den digitale utgaven, samt andre nettsider som er tilgjengelige på den programmatiske plattformen. Du trenger derfor kun å forholde deg til en part for å kunne gjennomføre en hel kampanje.

 • Vi sørger for at du får mest mulig igjen for pengene
  Hvis du ikke optimaliserer underveis så er det en fare for at du bruker mer penger enn nødvendig per visning, og dermed får du dårligere rekkevidde. Budstikka hjelper deg med å sette opp målrettede annonser i de kanalene som er best egnet for å nå dine mål. For at du skal være trygg på at du får mest mulig igjen for pengene, sørger vi for å optimalisere og justere annonsene dine underveis. Dersom du ikke selv har kunnskapen som trengs for å justere og måle kampanjen din, vil det være både tids- og kostnadseffektivt å sette dette arbeidet bort til noen som kan det.

  Budstikka sørger for å veilede, optimalisere, justere og rapportere slik at du kan være trygg på at du får mest mulig igjen for pengene.

   

Trenger du hjelp til annonsering? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å sette opp din kampanje!

New call-to-action

Motta våre nyeste blogginnlegg!